ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Τ.Ερντογάν για ναυάγιο Πύλου: «Η Μεσόγειος είναι ένα τεράστιο προσφυγικό νεκροταφείο»

«Να αναλάβουν την ευθύνη οι χώρες που μας κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Ρ.Τ.Ερντογάν για ναυάγιο Πύλου: «Η Μεσόγειος είναι ένα τεράστιο προσφυγικό νεκροταφείο»

Αιχμές κατά της Ελλάδας, περιλαμβάνει το μήνυμα του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.  

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έκανε αναφορά στο πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο με τους παράνομους μετανάστες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που διδάσκουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη…».

«Αλαζονική νοοτροπία, που έχει τις ρίζες της στην αποικιοκρατία, έχει μεγάλη επίδραση στη μετατροπή της Μεσογείου -που υπήρξε κοιτίδα πολιτισμών σε όλη την Ιστορία- σε τεράστιο προσφυγικό νεκροταφείο, τα τελευταία χρόνια.

Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα αυτού, είναι η ανθρωπιστική τραγωδία που σημειώθηκε στο Αιγαίο την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.