ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Σοϊλού: Ομολόγησε ότι οι τουρκικές Υπηρεσίες κατασκόπευαν την γερμανική πρεσβεία

«Είναι νόμιμο δικαίωμα του κράτους να κατασκοπεύει ξένες πρεσβείες»

Σ.Σοϊλού: Ομολόγησε ότι οι τουρκικές Υπηρεσίες κατασκόπευαν την γερμανική πρεσβεία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού παραδέχθηκε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας κατασκόπευαν την Γερμανική πρεσβεία στην Αγκυρα.

Ο υπουργός Εσωτερικών έδωσε και λεπτομέρειες σε δημόσιο κανάλι, αναφέροντας πως ανώτατο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφτηκε τον Γερμανό πρέσβη και συζήτησε μαζί του για τις τουρκικές εκλογές, αλλά και… κοινά σχέδια σε περίπτωση που ο Κιλιντσάρογλου κερδίσει τις εκλογές.

Το τρομερό είναι πως ο Σοϊλού, δίχως κανέναν δισταγμό, έδειξε ένα τετράδιο στην τηλεόραση με χαρτιά που φέρονται πως είχαν και διαλόγους της αντιπολίτευσης με το Βερολίνο, σε μία άνευ προηγουμένου παραδοχή κατασκοπείας.

Το δικαιολόγησε λέγοντας πως η κυβέρνηση ήθελε να δει πως δρουν και χειραγωγούν οι ξένες δυνάμεις μέσω της αντιπολίτευσης, την κοινή γνώμη στην Τουρκία. Είπε μάλιστα πως είναι «νόμιμο δικαίωμα του κράτους να κατασκοπεύει ξένες πρεσβείες, όταν κινδυνεύουν εθνικά συμφέροντα», χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις εκλογές.

«Εδώ είναι Τουρκία, όχι οποιαδήποτε χώρα» είπε στην διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.