ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρ.Τ.Ερντογάν; – Κλήθηκε η οικογένειά του στο νοσοκομείο – Yπέστη έμφραγμα; (συνεχής ροή)

Ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις του - Διαψεύδει η τουρκική προεδρία

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρ.Τ.Ερντογάν; – Κλήθηκε η οικογένειά του στο νοσοκομείο – Yπέστη έμφραγμα; (συνεχής ροή)

Κρίσιμη εμφανίζεται να είναι η κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν  μετά το λιποθυμικό επεισόδιο το πρωί της 26ης Απριλίου κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο Τούρκος πρόεδρος  έχει υποστεί έμφραγμα μετά την πρωινή αδιαθεσία κατά την διάρκεια συνέντευξης και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Μάλιστα αναφέρεται ότι η οικογένειά του έχει ειδοποιηθεί να πάει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ ήδη ακυρώθηκε όλο το πρόγραμμά των εμφανίσεων του.

Η τουρκική προεδρία από την πλευρά τις διέψευσε όλες τις «φήμες» για την κατάσταση της υγείας του.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιες αβάσιμες φήμες αναφορικά με την υγεία του προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν. Ο πρόεδρος θα παρακολουθήσει αύριο μέσω βιντεοσύνδεσης τα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού» στο Άκουγιου, σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν στο Twitter.

«Καμία παραπληροφόρηση δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο τουρκικός λαός στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του και ο Ρ. Τ. Ερντογάν και το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ετοιμάζονται να νικήσουν στις εκλογές της 14ης Μαϊου», πρόσθεσε.

https://twitter.com/APTeacher1754/status/1651313662680788992?s=20

https://twitter.com/Spriter99880/status/1651242655785840643?s=20

https://twitter.com/newsistaan/status/1651306204541354004?s=20

Όλα ξεκίνησαν όταν έδινε συνέντευξη Τύπου και ένιωσε αδιαθεσία το πρωί:

Αντίθετα ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αναφέρει ότι η υγεία του Ερντογάν είναι σε καλή κατάσταση και απλά υπέστη ένα μεσαίας έντασης κρυολόγημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.