ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης

Οι νεκροί μόνο στην Τουρκία έχουν φτάσει τις 44.374

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης

Μετά την γενική κατακραυγή για τους χειρισμούς στην Τουρκία σχετικά με τους μεγάλους σεισμούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να πάρει την ευθύνη πάνω του.

Ο Tούρκος πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης και παροχής βοήθειας από τους κατοίκους της επαρχίας Αντίγιαμαν, μίας από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

«Εξαιτίας της καταστροφικότητας των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, δεν μπορέσαμε να εργασθούμε όπως θέλαμε στο Αντίγιαμαν για πολλές ημέρες. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην επαρχία αυτή, τρεις εβδομάδες μετά τον σεισμό που σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στην Τουρκία, έχοντας πλήξει και την γειτονική Συρία.

Να σημειωθεί ότι ο σεισμός, μεγέθους 7,8 βαθμών, κατέστρεψε 170.000 κτίρια σε 11 τουρκικές επαρχίες και έπληξε και την γειτονική Συρία.

Από τις 6 Φεβρουαρίου και τους δύο σεισμούς των 7,8 και 7,6 Ρίχτερ, έχουν καταγραφεί περίπου 10.000 μετασεισμικές δονήσεις στην Τουρκία, σύμφωνα με την Afad και πολλές από αυτές ήταν αρκετά ισχυρές, όπως σήμερα.

Οι νεκροί μόνο στην Τουρκία έχουν φτάσει (επίσημα) τις 44.374.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.