ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Συνεχίζει χωρίς διακοπή η τουρκική αμυντική βιομηχανία: Πραγματοποίησε την πρώτη εκτόξευση του πυραύλου KUZGUN-KY

Σημαντική απειλή για τα σκάφη του ΠΝ

Συνεχίζει χωρίς διακοπή η τουρκική αμυντική βιομηχανία: Πραγματοποίησε την πρώτη  εκτόξευση του πυραύλου KUZGUN-KY

Παρά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία, η αμυντική βιομηχανία της χώρας συνεχίζει ακάθεκτή τις παραγωγή νέων όπλων.

Όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμή του νέου όπλου KUZGUN-KY με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ το όπλο  θα παραχθεί σε τρεις εκδόσεις:

Τον KUZGUN-KY με πυραυλοκινητήρα, τον KUZGUN-TJ με κινητήρα turbojet και τον  KUZGUN-SS ο οποίος δεν διαθέτει πρόωση αλλά ανεμοπορεί προς τον στόχο.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η πρώτη αυτή δοκιμή βολής των αρθρωτών κατευθυνόμενων πυρομαχικών KUZGUN-KY, που αναπτύχθηκε από την TÜBİTAK SAGE, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σινώπη.

Η δοκιμή αφορούσε  τον KUZGUN-KY, της έκδοσης στερεών καυσίμων. Δεν υπήρχε κεφαλή, καθώς είχε ως στόχο τη συλλογή δεδομένων για τον πύραυλο.

Οι πύραυλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια σειρά πλατφορμών όπως UAV, μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.