ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα τουρκικά μαχητικά έπληξαν χωριά Κούρδων στο Β.Ιράκ

Σειρά πληγμάτων από την τουρκική αεροπορία

Τα τουρκικά μαχητικά έπληξαν χωριά Κούρδων στο Β.Ιράκ

Ο ανταποκριτής του Rûdaw  στο Ντουχόκ της Κουρδικής Περιφέρειας στο Ιράκ, ανέφερε ότι πολεμικά αεροσκάφη που ανήκουν στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) βομβάρδισαν τα περίχωρα των χωριών Μπελάβε, Γιουχερίζ και Μπέρτσι στους πρόποδες της οροσειράς Μετίν στην περιοχή Αμεντί.

Κάτοικοι του Μπέρτσι είπαν ότι οι βόμβες των τουρκικών αεροσκαφών έπληξαν περιοχή 300 μέτρα από το χωριό.

Μιλώντας στο Rûdaw, ένας από τους κατοίκους της περιοχής είπε: «Στις 10:00, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη καθώς και μονάδες πυροβολικού άρχισαν να βομβαρδίζουν πολύ έντονα την περιοχή. 

Τα χωριά Sêvi Vadisi, Belav, Berçi και οροσειρά Μετίν βομβαρδίστηκαν. Ακούσαμε πολύ δυνατές εκρήξεις. Ο βομβαρδισμός έγινε 300 μέτρα από το χωριό Μπέρτσι. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν οι βόμβες που έπεσαν κοντά στο χωριό ήταν πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από αεροσκάφη ή πυροβολικό από το έδαφος», είπε.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα θραύσματα από τις βόμβες που έπεσαν από τα αεροπλάνα έφτασαν στο χωριό και προκάλεσαν μεγάλο φόβο και πανικό στον κόσμο. Ωστόσο, δεν υπήρξαν θύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει την οροσειρά Μετίν της περιοχής Αμεντί με χερσαία και αεροπορικά χτυπήματα την τελευταία εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.