ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τετραμερής συνάντηση των Υφ.Εξωτερικών Ρωσίας, Τουρκίας, Συρίας και Ιράν στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα

«Η Ρωσία προσφέρθηκε να φιλοξενήσει μια προκαταρκτική συνάντηση για την προετοιμασία αυτής της τετραμερούς συνάντησης»

Τετραμερής συνάντηση των Υφ.Εξωτερικών Ρωσίας, Τουρκίας, Συρίας και Ιράν στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε σήμερα πως οι υφυπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Συρίας και του Ιράν θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Μόσχα.

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως ο Ιρανός ομόλογός του Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν ήθελε να συμμετάσχει στις συνομιλίες ανάμεσα στην Τουρκία, τη Συρία και τη Ρωσία και πως η Τουρκία το δέχθηκε ασμένως.

Τσαβούσογλου: Σχεδιάζουμε συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις υπουργούς Εξωτερικών

«Η Αστάνα είναι σε κάθε περίπτωση το μόνο σχήμα που έχει επιβιώσει για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Συρία. Τώρα σχεδιάζουμε μια συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις υπουργούς Εξωτερικών», δήλωσε ο Τσαβούσογλου σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αμιραμπντολαχιάν.

«Η Ρωσία προσφέρθηκε να φιλοξενήσει μια προκαταρκτική συνάντηση για την προετοιμασία αυτής της τετραμερούς συνάντησης. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο υφυπουργών Εξωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα στη Μόσχα», πρόσθεσε.

Η Μόσχα υποστηρίζει μια προσέγγιση ανάμεσα στη Δαμασκό και την Άγκυρα. Φιλοξένησε τον Δεκέμβριο συνομιλίες ανάμεσα στους υπουργούς Άμυνας των δύο χωρών και στοχεύει σε συναντήσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και τελικώς των προέδρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.