ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Επεισόδια ξέσπασαν σε νέα διαδήλωση μπροστά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη

«Κλείστε το σιωνιστικό προξενείο!», απαίτησαν διαδηλωτές

Τουρκία: Επεισόδια ξέσπασαν σε νέα διαδήλωση μπροστά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη

Νέα διαδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, μπροστά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη, όπου χιλιάδες πολίτες κατήγγειλαν την πολιτική του εβραϊκού κράτους, καθώς το σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας συνεχίζεται σε αντίποινα για την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στην ισραηλινή επικράτεια την 7η Οκτωβρίου.

Πλήθος συνέρρευσε επίσης μπροστά στο προξενείο των ΗΠΑ, ο πρόεδρος των οποίων Τζο Μπάιντεν πήγε χθες στο Τελ Αβίβ για να εκφράσει την υποστήριξή του στο Ισραήλ, που υπέστη επίθεση άνευ προηγουμένου αυτόν τον μήνα.

Πολλοί διαδηλωτές ανέμιζαν παλαιστινιακές σημαίες, άλλοι κράταγαν πλακάτ που κατηγορούσαν το Ισραήλ για τους θανάτους εκατοντάδων παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας.

«Κλείστε το σιωνιστικό προξενείο!», απαίτησαν διαδηλωτές μπροστά στις δυο διπλωματικές αντιπροσωπείες.

Πλήθος συγκεντρώθηκε προχθές Τρίτη το βράδυ μπροστά στο ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, ώρες αφού έγινε γνωστό το πολύνεκρο πλήγμα σε νοσοκομείο στην πόλη της Γάζας, για το οποίο αλληλοκατηγορήθηκαν το Ισραήλ και οι Παλαιστίνιοι.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε σαφές προχθές πως δεν αμφιβάλλει πως το πλήγμα έγινε από το Ισραήλ.

Στη διαδήλωση αναφέρθηκαν 60 τραυματισμοί, κυρίως αστυνομικών, αφού διαδηλωτές αποπειράθηκαν να ανοίξουν διά της βίας την είσοδο του κτιρίου όπου εδρεύει το προξενείο του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.