ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τουρκία: Επίθεση σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη – Άνδρας μαχαίρωσε το ιμάμη και ένα ακόμα άτομο

Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από τις αρχές και τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται

Τουρκία: Επίθεση σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη – Άνδρας μαχαίρωσε το ιμάμη και ένα ακόμα άτομο

Το απόγευμα της Δευτέρας στη περιοχή Φάτιχ της Κωνσταντινούπολης ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλλε στο Φατίχ τζαμί και μαχαίρωσε δύο άτομα.

Αρχικά ο άνδρας μπήκε στο τζαμί και φώναζε διάφορα συνθήματα με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του τεμένους να τον απομακρύνουν λόγω της αναστάτωσης που προκάλεσε.

Στη συνέχεια όμως ξαναμπήκε στο τζαμί και ζήτησε να μιλήσει με τον ιμάμη. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω στον διαπληκτισμό να τραυματίσει με το μαχαίρι που κρατούσε τον ιμάμη Γκαλίπ Ούστα και ένα μέλος της κοινότητας του τζαμιού, που προσπάθησε να επέμβει.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κοντινότερό νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

“Ο ιμάμης του Φατίχ τζαμί δέχθηκε 3 μαχαιριές στο στήθος, την πλάτη και την περιοχή του λαιμού. Το πιο προβληματικό σημείο ήταν η περιοχή του λαιμού. Έγινε μερική παρέμβαση στην τραχεία του. Η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι σταθερή. Δεν υπάρχει κίνδυνος ζωής, απαραίτητο γίνονται παρεμβάσεις», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά ενημέρωσε πως ο δράστης έχει συλληφθεί από τις αρχές και τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται ήδη από την Γενική Εισαγγελία. Το περιστατικό καταδίκασε και ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.