ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Παίκτης της Γαλατάσαραϊ σώθηκε στον σεισμό του 1999 και τώρα πήγε στο Χάταϊ για να βοηθήσει

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου είχε γλιτώσει σε ηλικία ενός έτους από τον σεισμό που είχε συγκλονίσει την Τουρκία το 1999

Τουρκία: Παίκτης της Γαλατάσαραϊ σώθηκε στον σεισμό του 1999 και τώρα πήγε στο Χάταϊ για να βοηθήσει

O διεθνής εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, Κερέμ Ακτούρκογλου, ήταν μόλις ενός έτους όταν διασώθηκε από τα συντρίμμια στον σεισμό της Νικομήδειας το 1999. Τώρα, προσπαθεί να βοηθήσει όσους επλήγησαν από το φονικό χτύπημα των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα νότια της Τουρκίας.

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου άφησε την… σιγουριά της Κωνσταντινούπολης και μετέβη στον επαρχία του Χατάι προκειμένου να βοηθήσει την περιοχή που “διέλυσε” ο πρόσφατος ισχυρός σισμός και οι μετασεισμοί που ακολούθησαν.

Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα social media ο ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στην -γεμάτη ερείπια- πόλη και βοηθάει στη διανομή αγαθών σε όσους είδαν τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους να χάνονται μετά τον σεισμό που συγκλόνισε την περιοχή τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/02).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.