ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Πάνω από 11.700 οι νεκροί – Τα συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο και το ψύχος στα χαλάσματα

Οι θερμοκρασίες φτάνουν τους -6 βαθμούς Κελσίου

Τουρκία: Πάνω από 11.700 οι νεκροί – Τα συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο και το ψύχος στα χαλάσματα

Μάχη με τον χρόνο αλλά και με αντίξοες καιρικές συνθήκες δίνουν οι διασώστες σε Τουρκία και Συρία προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που παραμένουν πάνω από 40 ώρες κάτω από τα χαλάσματα μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Ο απολογισμός του σεισμού αυξήθηκε σε πάνω από 11.700 νεκρούς, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία έφθασε τους 8.574, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που μετέβη στο Καχραμανμαράς, επίκεντρο του σεισμού, ενώ στη Συρία έχουν ανασυρθεί 2.662 νεκροί από τα χαλάσματα.

Οι θερμοκρασίες φτάνουν τους -6 βαθμούς Κελσίου και όσο οι ώρες περνούν, σβήνουν οι ελπίδες για τους εγκλωβισμένους στα συντρίμμια.

Πλέον υπάρχουν φόβοι ότι εκείνοι που δεν πέθαναν από τον σεισμό, θα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή από το κρύο.

«Σήμερα δεν είναι μια ευχάριστη μέρα, γιατί από σήμερα δεν υπάρχει καμία ελπίδα στη Μαλάτια. Κανείς δεν βγαίνει ζωντανός από τα ερείπια» σχολίασε ο δημοσιογράφος Ozel Pikal μιλώντας στο Associated Press .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.