ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Την παρέμβαση της Ουάσιγκτον προκάλεσε η σύλληψη της Gulsen

Κατηγορείται για προκλητικό ντύσιμο αλλά και για την ανοιχτή στήριξη της στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα

Τουρκία: Την παρέμβαση της Ουάσιγκτον προκάλεσε η σύλληψη της Gulsen
Την παρέμβαση της Ουάσινγκτον προκάλεσε η σύλληψη της Τουρκάλας ποπ – σταρ, Gulsen στη Τουρκία. Σύμφωνα με το Reuters, σε δήλωση του εκπρόσωπος του State Department, είπε ότι οι ΗΠΑ, ανησυχούν για την προσπάθεια της Άγκυρας να περιορίσει την ελευθερία του λόγου μέσω της λογοκρισίας αλλά και των δικαστηρίων.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr, η Γκιουλσέν συνελήφθη την Πέμπτη, αφού η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε έρευνα σε βάρος της για την κατηγορία της «υποκίνησης μίσους και εχθρότητας» με αφορμή ένα σχόλιο.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε πριν αρκετούς μήνες, ωστόσο δημοσιογράφοι του τουρκικού Τύπου το ανακάλυψαν αυτή την εβδομάδα. Παρότι η ίδια προχώρησε σε δήλωση ζητώντας συγνώμη, συνελήφθη. Το σχόλιο αφορούσε τον συνεργάτη της και ντράμερ και στο οποίο είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, αστειευόμενη, «έχει φοιτήσει στο Ιμαμ Χατίπ, από εκεί προέρχεται η διαστροφή του».

Στην θεολογική σχολή Ιμάμ Χατίπ, έχει φοιτήσει και ο Τούρκος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τα βέλη των ΜΜΕ, αφού κατά περιόδους έχει κατηγορηθεί για το… ντύσιμο της αλλά και για τις θέσεις της που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικότερα την LGBTQ+ κοινότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.