ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τουρκία: Το πλωτό γεωτρύπανο Abdulhamid Han θα αποπλεύσει με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο

Αυτή τη στιγμή παραμένει στο αγκυροβόλιο του Τάσουτζου στα ανοικτά της Σελεύκειας

Τουρκία: Το πλωτό γεωτρύπανο Abdulhamid Han θα αποπλεύσει με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο

Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, ανακοίνωσε πως το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο Abdulhamid Han, θα αποπλεύσει με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο.

«Στην πρώτη επέτειο από την ένταξή του στο στόλο μας για έρευνα και παραγωγή, το γεωτρύπανο Abdulhamid Han ξεκινά τη νέα του αποστολή στη Μεσόγειο λέγοντας “βίρα τις άγκυρες” και “πρώτα ο Θεός”» αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με το δορυφορικό σύστημα ναυτικού γεωεντοπισμού MarineTraffic.com το Abdülhamid Han παραμένει αυτή τη στιγμή στο αγκυροβόλιο του Τάσουτζου στα ανοικτά της Σελεύκειας, στη νότια Τουρκία, ενώ πορεία προς το πλωτό γεωτρύπανο έχει το πλοίο υποστήριξης Aybuke.

Στο λιμάνι του Τάσουτζου είναι επίσης αγκυροβολημένο και το Kutsi Ilhan, επίσης σκάφος υποστήριξης του Abdülhamid Han.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα της Τουρκίας Yavuz και Fatih δίνουν στίγμα από τη Μαύρη Θάλασσα, όπως και τα ερευνητικά Barbaros Hayreddin και Oruc Reis.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.