Τουρκία: Βρετανός τουρίστας πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αττάλεια

Οι παρευρισκόμενοι του έκαναν ΚΑΡΠΑ χωρίς όμως αποτελέσματα

Τουρκία: Βρετανός τουρίστας πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αττάλεια

Τραγωδία σημειώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στα παράλια της Τουρκίας, καθώς ένας 14χρονος Βρετανός τουρίστας πνίγηκε στην πισίνα.

Το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή στο «Liberty Lara Hotel» της Αττάλειας, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο έφηβος ανασύρθηκε από την πισίνα χωρίς τις αισθήσεις από τον μπάρμαν.

Οι παρευρισκόμενοι του έκαναν ΚΑΡΠΑ χωρίς όμως αποτελέσματα, ενώ στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος έφηβος βρισκόταν στο ξενοδοχείο μαζί με την οικογένειά του για τον γάμο συγγενών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία διερευνά αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες ο ναυαγοσώστης έλειπε από το πόστο του, καθώς είχε πάει για φαγητό. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνείται αυτές τις αναφορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.