ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκικές εκλογές: Επίθεση με πέτρες κατά του Κιλιτσντάρογλου – Ένοπλη επίθεση καταγγέλλει το AKP

Οξύνεται το κλίμα στην Τουρκία

Τουρκικές εκλογές: Επίθεση με πέτρες κατά του Κιλιτσντάρογλου – Ένοπλη επίθεση καταγγέλλει το AKP

Πολώνεται περαιτέρω το κλίμα στην Τουρκία, λίγες ημέρες πριν την κάλπη της 14ης Μαΐου, με πρωταγωνιστή ενός περιστατικού ενδεικτικού της κατάστασης αυτήν την φορά τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ενώ καταγγελία για ένοπλη επίθεση έκανε και το AKP.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης βρισκόταν στο Σαγγάριο για περιοδεία, όταν ένα 15χρονο αγόρι πέταξε πέτρα στο λεωφορείο του Κιλιτσντάρογλου, με συνέπεια να σπάσει η τζαμαρία.

Ο 15χρονος παρότι συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν κινήθηκε εναντίον του νομικά ο Κιλιτσντάρογλου λέγοντας πως «το σημαντικό είναι να φτάσουμε σε αυτούς που ενστάλλαξαν το μίσος σε αυτό το παιδί».

Είχαν πετάξει πέτρες και σε συγκέντρωση του Ιμάμογλου

Σημειώνεται πως ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες σε συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου στο Ερζερούμ, στα ανατολικά της χώρας, με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης να καταγγέλλει πως πίσω από το συμβάν βρίσκονταν οπαδοί των Γκρίζων Λύκων.

Και το AKP καταγγέλλει ένοπλη επίθεση σε βάρος του

Τα βίαια περιστατικά στην Τουρκία πάντως συνεχίζονται, καθώς το AKP κατήγγειλε ένοπλη επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο στο Γκαζιαντέπ από ομάδα του CHP, μετά από… καβγά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρει σχετικά η Yeni Safak σε ανάρτηση στο Twitter: «Ένοπλη επίθεση πραγματοποιήθηκε από ομάδα CHP κατά της εκλογικής θέσης του AK Party στο Γκαζιαντέπ. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του CHP Şehitkamil Ersin Atar πυροβόλησε με όπλο. Δύο άτομα που τραυματίστηκαν από τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.