ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τουρκικές εταιρείες υπέγραψαν συμφωνίες με τον γιο του Χ.Χαφτάρ για την υλοποίηση έργων στη Βεγγάζη 

Τουρκικές εταιρείες έπιασαν δουλειά στην Ανατολική Λιβύη

Τουρκικές εταιρείες υπέγραψαν συμφωνίες με τον γιο του Χ.Χαφτάρ για την υλοποίηση έργων στη Βεγγάζη 

Υπό τον έλεγχο της Τουρκίας τέθηκε και επίσημα (ανεπίσημα έχει τεθεί εδώ και δύο χρόνια περίπου) και η Ανατολική Λιβύη, όπου ο υιός του στρατηγού Χ.Χάφταρ, Μπελγκασίμ Χάφταρ ως Γενικός Διευθυντής του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Λιβύης, που διορίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, υπέγραψε συμβάσεις με τουρκικές εταιρείες για την υλοποίηση πολλών έργων στη Βεγγάζη.

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης και Σταθερότητας της Βουλής των Αντιπροσώπων ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook ότι ο Χάφταρ υπέγραψε συμβόλαια «με μεγάλες τουρκικές εταιρείες ειδικευμένες στον τομέα των γενικών εργολαβιών, εξοπλισμού και υποδομής, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες σε διάφορα έργα στη Βεγγάζη».

Η επιτροπή εξήγησε ότι τα έργα αυτά περιλάμβαναν τη συντήρηση και ολοκλήρωση της κεντρικής βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου της Βεγγάζης, τη συντήρηση και ανάπτυξη σταθμών επεξεργασίας λυμάτων και τη συντήρηση και καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής για την επίτευξη ενός από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης στην πόλη της Βεγγάζης και τη διασφάλιση καθαρές παραλίες χωρίς ρύπανση.”

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης και Σταθερότητας είπε ότι αυτά τα έργα θα περάσουν από το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού πριν από την πραγματική έναρξη των εργασιών για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η αποτελεσματικότητά τους στην εξυπηρέτηση των Λιβύων πολιτών στη Βεγγάζη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Belgassim Khalifa Haftar υπέγραψε τους τελευταίους μήνες πολλές συμβάσεις με τουρκικές και εμιρατικές εταιρείες για την υλοποίηση πολλών έργων ανασυγκρότησης, ειδικά στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες όπως η πόλη Derna και Jabal Al-Akhdar, καθώς και τις πόλεις Βεγγάζη και Ajdabiya.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.