ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τραγωδία στην Τουρκία: 39χρονη έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων ενώ γιόρταζε τον αρραβώνα της

Η Γιεσίμ Ντεμίρ ήταν σε διακοπές στο Τσανάκαλε, στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τον αρραβωνιαστικό της Νιζαμεντίν Γκουρσού

Τραγωδία στην Τουρκία: 39χρονη έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων ενώ γιόρταζε τον αρραβώνα της

Μια 39χρονη στην Τουρκία που πήγε για να γιορτάσει τον αρραβώνα της έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων και έχασε τη ζωή της.

Η Γιεσίμ Ντεμίρ ήταν σε διακοπές στο Τσανάκαλε, στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τον αρραβωνιαστικό της Νιζαμεντίν Γκουρσού όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό στις 6 Ιουλίου.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι είχε ανέβει σε μια πλαγιά προκειμένου να γιορτάσει με θέα το ηλιοβασίλεμα την πρόταση γάμου που της είχε κάνει λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του Γκουρσού όλα συνέβησαν όταν πήγε να πάρει τα απαραίτητα για το πικνίκ από το αυτοκίνητό του και ξαφνικά άκουσε μια κραυγή. Αν και έτρεξε γρήγορα πίσω, αυτό που είδε ήταν την αρραβωνιαστικιά του να έχει πέσει στο γκρεμό.

Η άτυχη 39χρονη ανασύρθηκε ζωντανή αλλά βαρύτατα τραυματισμένη από το γκρεμό μετά την πτώση αλλά κατέληξε, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν για τουλάχιστον 45 λεπτά.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ο Γκουρσού δήλωσε: «Διαλέξαμε την πλαγιά αυτή για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση γάμου που έκανα. Ήπιαμε αλκοόλ. Όλα συνέβησαν σε μια στιγμή. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τραγικό δυστύχημα οι αρχές της Τουρκίας ανακοίνωσαν ότι η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο από τον οποίο έπεσε στο κενό η 39χρονη Γιεσίμ θα είναι πλέον δυνατή μέχρι και 20 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.