ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τσαβούσογλου κατά Δύσης για Καβαλά: «Αντιδρούν γιατί πήγε φυλακή το άτομο που χρηματοδότησαν»

«Το δικαστικό σώμα λειτουργεί στην Τουρκία»

Τσαβούσογλου κατά Δύσης για Καβαλά: «Αντιδρούν γιατί πήγε φυλακή το άτομο που χρηματοδότησαν»

Εμφανώς ενοχλημένος με τις δυτικές επικρίσεις για την καταδίκη του Οσμάν Καβαλά εμφανίστηκε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη σκιά της διπλωματικής έντασης με το Βερολίνο για το θέμα αυτό.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών αντέδρασε έντονα στην κριτική που ασκήθηκε στην Άγκυρα για την καταδίκη του Καβαλά, λέγοντας δηκτικά «καταλαβαίνουμε το λόγο των αντιδράσεων… Το άτομο που χρηματοδότησαν και χρησιμοποίησαν πήγε φυλακή».

Ο Τσαβούσογλου επέμεινε ότι «το δικαστικό σώμα λειτουργεί στην Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή στην Τουρκία! Γιατί ασχολούνται τόσο πολύ με αυτό το άτομο; Λένε, (σ.σ η τουρκική κυβέρνηση) ‘θέλουν να φιμώσουν την αντιπολίτευση’ Έχει πολιτικό κόμμα ο άνθρωπος;» διερωτήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.