Χ.Ακάρ: «Αν θέλει ο Θεός μπορεί να φτάσουν Τούρκοι στρατιωτικοί κολυμπώντας στο Καστελόριζο»! – Πώς θα απαντήσει η Αθήνα;

Πετά το γάντι στην Αθήνα η Άγκυρα

Χ.Ακάρ: «Αν θέλει ο Θεός μπορεί να φτάσουν Τούρκοι στρατιωτικοί κολυμπώντας στο Καστελόριζο»! – Πώς θα απαντήσει η Αθήνα;

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ έκανε μια εμπρηστική δήλωση το πρωί της Τρίτης, καθώς προανήγγειλε «απόβαση» Τούρκων στρατιωτικών στο Καστελόριζο! 

Ο Χολουσί Ακάρ αναφέρθηκε στο Καστελόριζο από το βήμα του συνεδρίου των Τούρκων πρεσβευτών από το οποίο είχε εκτοξεύσει απειλές και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου το μεσημέρι της Δευτέρας (08/08).

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Αρχικά ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας σχολίασε ειρωνικά την απόσταση των 1.950 μέτρων, όπως είπε, που βρίσκεται από τις ακτές της χώρας του το Καστελόριζο για να προσθέσει στη συνέχεια ότι θα μπορούσαν να κολυμπήσουν μέχρι το ελληνικό νησί μαθητές των τουρκικών στρατιωτικών σχολών.

«Αν θέλει ο Θεός μπορεί να φτάσουν Τούρκοι στρατιωτικοί κολυμπώντας στο Καστελόριζο» είπε χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ σε μια ασυνήθιστη για υπουργό Άμυνας δήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μ.Κωστίδη, ο Ακάρ αναφέρθηκε, όπως και ο Τσαβούσογλου, στα «αποστρατικοποιημένα» κατά την παράλογη ανάγνωση των Διεθνών Συνθηκών από την Τουρκία για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ υποστήριξε ότι είναι η Ελλάδα που ασκεί «επεκτατική πολιτική»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.