ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υφ.Εσωτερικών της Τουρκίας για τους γυμνούς παράνομους μετανάστες: «Έλληνες να είστε λίγο πολιτισμένοι»

«Αφιερώστε τον χρόνο σας για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα!»

Υφ.Εσωτερικών της Τουρκίας για τους γυμνούς παράνομους μετανάστες: «Έλληνες να είστε λίγο πολιτισμένοι»

Ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, απάντησε στο tweet του Νότη Μηταράκη, σχετικά με τους 92 γυμνούς παράνομους μετανάστες στον Έβρο, ζητώντας ζητά από τις ελληνικές Αρχές «απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

Με δική του ανάρτηση στο Twitter ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΣ της Τουρκίας κατηγορεί την Ελλάδα ότι προσπαθεί να καλύψει την εικόνα σκληρότητας με τους 92 γυμνούς παράνομους μετανάστες σε νησίδα του Έβρου «που έχετε προκαλέσει», ρίχνοντας την ευθύνη στη χώρα του.

Μάλιστα, καλεί την ελληνική πλευρά να αφιερώσει χρόνο «για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα!». Τέλος, ζητά από τις ελληνικές Αρχές «απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας:

«Καθώς δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε μία περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, επιδιώκετε να καλύψετε την εικόνα της σκληρότητας που έχετε προκαλέσει, σαν να την έχει προκαλέσει η Τουρκία!

Αφιερώστε τον χρόνο σας για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα!

Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ismailcatakli/status/1581342822678269953

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.