ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τραγωδία στον Βόλο: Τα 4 σημειώματα που άφησε η 18χρονη πριν αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι της

Η άτυχη κοπέλα πριν προβεί στην αυτοκτονία, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών

Τραγωδία στον Βόλο: Τα 4 σημειώματα που άφησε η 18χρονη πριν αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι της

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά από την αυτοκτονία μίας 18χρονης μέσα στο σπίτι της στο χωριό Κανάλια.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως, η νεαρή, το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού. Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Χθες, λίγο πριν τις 19.00 κι ενώ η ανησυχία είχε χτυπήσει κόκκινο, η κολλητή της φίλη, την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης απαγχονισμένο και έβαλε τις φωνές. Αμέσως, ειδοποίησε το αγόρι της νεκρής κοπέλας, ο οποίος και έσπευσε στο σημείο σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που βάζει πρόωρο τέλος στη ζωή της.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα πριν προβεί στην αυτοκτονία, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.