ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρίκαλα: 26χρονη κατήγγειλε άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της

Η νεαρή γυναίκα είχε δει τη μητέρα να της να δολοφονείται με 60 μαχαιριές από τον πατέρα της το 2018

Τρίκαλα: 26χρονη κατήγγειλε άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε Τρίκαλα, με μία 26χρονη να καταγγέλλει άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή γυναίκα είχε δει τη μητέρα να της να δολοφονείται με 60 μαχαιριές από τον πατέρα της το 2018.

Ειδικότερα, η 26χρονη, κατήγγειλε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε προχωρήσει σε απειλές και αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς.

«Όταν βιώνεις μία κακοποίηση στο σπίτι, πολλές φορές την αποδέχεσαι στην ίδια σου τη ζωή. Υπάρχουν κορίτσια, πολύ γενναία κορίτσια, που λένε όχι.

“Δεν άντεξα να δω τη μητέρα μου στο δωμάτιο μέσα στη λίμνη αίματος” μου είπε η ίδια. Αυτό το κορίτσι μεγαλώνει το αδερφάκι της μαζί με τον γιο της, που είδαν δολοφονημένη τη γιαγιά και μητέρα τους.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να ξεχάσουν και να αποδεχτούν ότι η ζωή είναι όμορφη και συνεχίζεται. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να σπάσει η ίδια τον κύκλο της κακοποίησης» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 26χρονης.

Το μεσημέρι της Τρίτης η υπόθεση εκδικάστηκε στα Τρίκαλα.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 26χρονης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της διάπραξης ενδοοικογενειακής βίας, ενώ του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της άμεσης απομάκρυνσης από την οικία τους και να μην πλησιάζει την καταγγέλλουσα στα 100 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.