ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρίκαλα: Έκρυβαν υπεράριθμους μαθητές σε πούλμαν κάτω από μπουφάν – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα του οδηγού (βίντεο)

«Λέω του οδηγού "να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω;" Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει "βάλ’ τα»

Τρίκαλα: Έκρυβαν υπεράριθμους μαθητές σε πούλμαν κάτω από μπουφάν – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα του οδηγού (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα, η αστυνομία, βρήκε δύο μαθητές παραπάνω από τον επιτρεπόμενο αριθμό επιβατών σε πούλμαν, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης από τον οδηγό.

Στο λεωφορείο επιβιβάστηκαν δύο μαθητές παραπάνω και όπως φαίνεται στο βίντεο, μία μαθήτρια καθόταν στο πάτωμα, μπροστά από ένα κάθισμα και ο συμμαθητής είχε βάλει πάνω της ένα μπουφάν για να μην φαίνεται.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Μητέρα μαθητή τόνισε ότι: «Η αστυνομία πρώτα σταμάτησε για έλεγχο το ένα λεωφορείο, όπου εκεί βρέθηκαν τα δύο υπεράριθμα παιδιά, που κρύβονταν κάτω από τα καθίσματα. Όσο ωστόσο, κρατούσε η διαδικασία σε αυτό το λεωφορείο, ενημερώθηκε για τον έλεγχο τηλεφωνικά και ο οδηγός του δεύτερου, για να έχει τον νου του. Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου, αμφισβήτησε τις εικόνες του βίντεο, όμως παραδέχτηκε ότι υπήρχαν δύο παιδιά παραπάνω στο πούλμαν.

«Πήγαμε Τρίκαλα, κατεβήκαμε και στην επιστροφή που γυρίζαμε, επειδή κάποια είχαν παρεξήγηση εκεί η Β’ με την Γ’ Γυμνασίου “γιατί ήρθες κα κάθισες εδώ με μένα” και λοιπά πήρε τον μπαμπά της και αυτός πήρε την Τροχαία, λογικά, για να τους σταματήσει στο δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η διευθύντρια και στη συνέχεια αρνήθηκε ότι υπήρχαν παιδιά που ήταν καθισμένα κάτω και τα έκρυβαν με μπουφάν.

«Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια “κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς”. Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; Κρίμα είναι λέω, ας τα βάλω. Λέω του οδηγού “να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω;” Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει “βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε; κοντά είναι”» πρόσθεσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.