ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρίκαλα: Η σπάνια ασθένεια από την οποία έπασχε η 15χρονη που «έσβησε» σε σχολική εκδρομή

«Είχε κάτι ανεπαίσθητο που ήθελε απλά προσοχή. Δεν ανέβαζε πάρα πολλούς σφυγμούς το παιδί»

Τρίκαλα: Η σπάνια ασθένεια από την οποία έπασχε η 15χρονη που «έσβησε» σε σχολική εκδρομή

Συγγενής πλήρης κολποκοιλιακός αποκλεισμός είναι η σπάνια ασθένεια από την οποία έπασχε η 15χρονη μαθήτρια από τον Βύρωνα που κατέληξε σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως η 15χρονη υπέστη δύο ανακοπές.

Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, εξετάζει το παθολογικό υπόβαθρο που δεδομένα υπήρχε και προσπαθεί να διαπιστώσει μέσα από τις εξετάσεις που πραγματοποιεί αν το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν το αίτιο που προκάλεσε τις δύο ανακοπές.

Το γνώριζε, αλλά δεν της είχαν τεθεί περιορισμοί

Η 15χρονη και οι οικείοι της γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας, ωστόσο, δεν της είχαν τεθεί περιορισμοί στην άθληση.

Μάλιστα, η κοπέλα έκανε χορό, πολεμικές τέχνες και ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας της, με τον συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό να μην αποτελεί τροχοπέδη για την καθημερινότητά της.

Ο διευθυντής του σχολείου της είπε ότι «ξαφνικά έπεσε το παιδί από την καρέκλα, του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός που συνόδευε τα παιδιά στην εκδρομή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ήρθε άμεσα και το παιδί μπήκε στο ασθενοφόρο μαζί με τον γιατρό. Στο νοσοκομείο δόθηκε τιτάνια μάχη από τους γιατρούς, οι οποίοι «επί δύο-δυόμιση ώρες προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη χωρίς να τα καταφέρουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παππούς της κοπέλας μιλώντας στον Alpha είπε ότι «ήταν ένα ελάχιστο (σ.σ.: πρόβλημα υγείας), την είχαν δει και καθηγητές καρδιολογίας. Είχε κάτι ανεπαίσθητο που ήθελε απλά προσοχή. Δεν ανέβαζε πάρα πολλούς σφυγμούς το παιδί. Εκανε και πολεμικές τέχνες και χορό και γυμναστική κανονικά. Ηθελε να γίνει γιατρός…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.