ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκερι Μαγνησίας: Άγριο ξύλο μεταξύ ιδιοκτητών θαλάσσιων ταξί – Στο νοσοκομείο με… δαγκωμένο αυτί 16χρονος

Στον καυγά παρενέβη ο 16χρονος αδελφός του νεαρού οδηγού, αλλά και ένας φίλος του 43χρονου ιδιοκτήτη

Τρίκερι Μαγνησίας: Άγριο ξύλο μεταξύ ιδιοκτητών θαλάσσιων ταξί – Στο νοσοκομείο με… δαγκωμένο αυτί 16χρονος

Στα «χέρια» πιάστηκαν δυο ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί στο Παλιό Τρίκερι Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στην προβλήτα της περιοχής.

Οι δυο άνδρες ξεκίνησαν έναν άγριο καβγά -εκτός θαλάσσης- με αφορμή την λεκτική επίθεση που δέχτηκε ένας 24χρονος οδηγός θαλάσσιου ταξί από 43χρονο ιδιοκτήτη, για επικίνδυνους ελιγμούς στη διαδρομή από τον Αλογόπορο προς το νησί Παλιό Τρικέρι στον Παγασητικό Κόλπο.

Τα «αίματα άναψαν» και στον καυγά παρενέβη ο 16χρονος αδελφός του νεαρού οδηγού, αλλά και ένας φίλος του 43χρονου ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι χειροδικίες και να προσπαθούν να τους χωρίσουν οι έντρομοι τουρίστες.

Τρέχοντας έφτασε στο επεισόδιο και ο 51χρονος πατέρας των δύο αγοριών, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του το σκάφος που οδηγούσε 24χρονος και μπήκε και αυτός στον άγριο καβγά.

Στη συνέχεια, το σόου μεταφέρθηκε από την στεριά… μέσα στη θάλασσα. Όταν όλοι είχαν γίνει ένα «κουβάρι» και αντάλλασσαν μπουνιές και κλωτσιές, ο 43χρονος με τον 16χρονο βρέθηκαν στη θάλασσα.

Ο 16χρονος κατέληξε στο Νοσοκομείο κατέληξε για πρώτες βοήθειες ο 16χρονος καταγγέλλοντας ότι ο 43χρονος του δάγκωσε το αυτί, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι ο ανήλικος χτύπησε στο σκάφος κατά τη διάρκεια του τσακωμού.

Όλοι οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο και ο καυγάς συνεχίστηκε στα κρατητήρια του Λιμενικού. Ο πατέρας των δύο νεαρών επιτέθηκε στον 43χρονο γιατί δάγκωσε το παιδί του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τις μηνύσεις, κρατήθηκαν οι δύο ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί, ο ενήλικας γιος του ενός και ο 34χρονος φίλος του δεύτερου. Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.