ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρόμος για 11χρονο αγόρι στην Πάτρα: Του επιτέθηκε με μπουνιές συμμορία ανήλικων Ρομά

«Ο εγγονός μου σήμερα φοβάται ακόμη και στο σχολείο να πάει»

Τρόμος για 11χρονο αγόρι στην Πάτρα: Του επιτέθηκε με μπουνιές συμμορία ανήλικων Ρομά

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για βία και επιθέσεις σε ανήλικους, στην Πάτρα καθώς ένα ακόμη περιστατικό έγινε γνωστό και αφορά έναν 11χρονο που δέχθηκε μπουνιές από άλλους ανήλικους.

Σύμφωνα με τη γιαγιά του παιδιού, η επίθεση συνέβη από ανήλικα παιδιά Ρομά:

«Ο εγγονός μου πήγε στο super market με 5 ευρώ πάνω του, για να αγοράσει κάποια είδη. Εξω από το κατάστημα ήταν τρεις Ρομά, δύο μικροί και ένας πιο μεγάλος. Τον προκάλεσαν με ερώτηση, ο εγγονός μου επιτάχυνε και προσπάθησε να φύγει, για να μπει γρήγορα μέσα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Δέχθηκε μπουνιές στην πλάτη, ευτυχώς δεν έπεσε κάτω και την τελευταία στιγμή – πριν η επίθεση συνεχιστεί- μπήκε μέσα. Εντρομος φώναξε τον παππού του, μιλήσαμε με την Αστυνομία, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς!

Μάλιστα ο άνδρας μου κατέβηκε κάτω, μισή ώρα μετά το συμβάν, και οι τρεις ανήλικοι ρομά κάθονταν στο ίδιο σημείο, λες και δεν έτρεχε το παραμικρό!

Τα πλησίασε και με άγριο ύφος ρώτησε για την επίθεση στον εγγονό μου και τότε έφυγαν τρέχοντας. Ο εγγονός μου σήμερα φοβάται ακόμη και στο σχολείο να πάει. Είναι μαθητής Ε’ Δημοτικού. Πήγε με συνοδεία έστω κι αν είναι κοντά στο σπίτι μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιθέσεις δεν έχουν τέλος καθώς εκτός από ηλικιωμένους, στόχος γίνονται και μικρά παιδιά, ακόμη κι αυτά που παίζουν σε πλατείες, όπως στα Ψηλαλώνια ή τη Γεωργίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.