ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βούλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 15χρονη μαθήτρια – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση (upd)

Η 59χρονη οδηγός παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη

Βούλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 15χρονη μαθήτρια – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 09:29) Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Πειραιώς στη Βούλας, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια 15χρονη μαθήτρια, η οποία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι η 59χρονη γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 15χρονη την εγκατέλειψε, στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι η οδηγός δεν έφυγε ποτέ από το σημείο και ήταν συνεχώς στο πλευρό του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη παρασύρθηκε ενώ ήταν πεζή στη συμβολή των οδών Πειραιώς και λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε την 15χρονη, που ήταν χτυπημένη στο οδόστρωμα, και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Παίδων».

Παράλληλα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από ιατρικές πηγές ο τραυματισμός της 15χρονης είναι σοβαρός καθώς φέρεται να έχει υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη διασταύρωση υπάρχει διάβαση πεζών με φανάρι και σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.