ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«TurAz Qartalı 2022»: Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν σήμερα τις κοινές αεροπορικές ασκήσεις (βίντεο)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης με τη συμμετοχή στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας

«TurAz Qartalı 2022»: Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν σήμερα τις κοινές αεροπορικές ασκήσεις (βίντεο)

Σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησαν τις κοινές ασκήσεις πτήσης-τακτικής με την ονομασία «TurAz Qartalı 2022» (TurAz Eagle 2022) στο Αζερμπαϊτζάν, οι αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης με τη συμμετοχή στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

«Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων θα εκπληρωθούν καθήκοντα για τον προγραμματισμό κοινών δραστηριοτήτων των Πολεμικών Αεροποριών των δύο χωρών, τη μελέτη της αλληλεπίδρασης και της διαλειτουργικότητας μάχης, καθώς και τη διενέργεια μέτρων έρευνας και διάσωσης», προστίθεται στη δήλωση.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας οι ασκήσεις θα διαρκέσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.