Β.Πούτιν: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τα πιο σύγχρονα είδη όπλων»

«Σχεδόν όλα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές σε επιχειρήσεις πραγματικής μάχης»

Β.Πούτιν: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τα πιο σύγχρονα είδη όπλων»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου πως η Μόσχα εκτιμά τις σχέσεις της με χώρες στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική και είναι έτοιμη να προσφέρει σύγχρονα όπλα στους συμμάχους της.

Ο Β.Πούτιν χρησιμοποίησε μία ομιλία σε μια έκθεση όπλων κοντά στη Μόσχα για να καυχηθεί για τις ικανότητες των προηγμένων όπλων της Ρωσίας και να δηλώσει τη βούλησή του να μοιραστεί την τεχνολογία με χώρες που έχουν την ίδια ιδεολογία.

«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τα πιο σύγχρονα είδη όπλων, από μικρά όπλα μέχρι τεθωρακισμένα και πυροβολικό που αντιμάχεται την αεροπορία και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα», είπε ο Πούτιν κατά την έναρξη του φόρουμ “Army-2022” που διεξάγεται κοντά στη Μόσχα.

«Σχεδόν όλα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές σε επιχειρήσεις πραγματικής μάχης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.