ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Πούτιν: «Ήταν τρελή η Λιζ Τρας – Έλεγε ότι θα τους ρίξουμε πυρηνικά – Γλίτωσαν οι Βρετανοί –

«Μόνο υπαινιγμούς έχουμε κάνει για χρήση πυρηνικών όπλων»

Β.Πούτιν: «Ήταν τρελή η Λιζ Τρας – Έλεγε ότι θα τους ρίξουμε πυρηνικά – Γλίτωσαν οι Βρετανοί –

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Μόσχα, αναφέρθηκε στην πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρας λέγοντας πως ήταν «τρελή» όταν εξέφρασε ανησυχίες για τα ρωσικά πυρηνικά όπλα.

«Όταν υπάρχουν πυρηνικά όπλα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χρησιμοποιηθούν», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος όταν λέω ποιος είναι ο στόχος -οι δυτικές χώρες προσπαθούν να ασκήσουν πίεση σε όλες τις χώρες – αναζητούν πρόσθετα επιχειρήματα για να ενθαρρύνουν και να πείσουν τους φίλους μας ή τα ουδέτερα κράτη ότι χρειάζονται να σταθούν όλοι μαζί απέναντι στη Ρωσία.

Οι προκλήσεις με τη χρήση πυρηνικών όπλων… χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό -για να έχουν αντίκτυπο στους συμμάχους μας, τους φίλους μας και τα ουδέτερα κράτη».

Πούτιν: Μόνο υπαινιγμούς έχουμε κάνει για χρήση πυρηνικών όπλων

Στη συνέχεια, ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στην πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας, η οποία, όπως λέει, ήταν τρελή όταν μιλούσε για πυρηνικά όπλα.

«Ποτέ δεν είπαμε τίποτα εκ των προτέρων για πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία. Έχουμε κάνει μόνο υπαινιγμούς ως απάντηση σε δηλώσεις δυτικών ηγετών», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Η κυρία Λιζ Τρας, η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου το είπε ευθέως στη συνομιλία της με εκπροσώπους των ΜΜΕ. Είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια πυρηνική δύναμη και ο πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα σε αυτή την εντολή για πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν ισχυρίστηκε, τέλος, ότι η Τρας δήλωσε έτοιμη να το κάνει και κανείς δεν απάντησε με κανέναν τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.