ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Ζελένσκι: «Η Δύση να μας δώσει ότι θέλουμε αλλιώς θα καταρρεύσει το μέτωπο»

«Οι Ρώσοι προελαύνουν παντού »

Β.Ζελένσκι: «Η Δύση να μας δώσει ότι θέλουμε αλλιώς θα καταρρεύσει το μέτωπο»

Ο Vladimir Zelensky, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνώρισε την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων, απαιτώντας από τη Δύση «τα πάντα για να κρατήσει το μέτωπο».

«Τώρα ο ρωσικός στρατός αισθάνεται τη δύναμή του σχεδόν σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ένοπλο στοιχείο και χάρη σε αυτό το πλεονέκτημα… μας ασκούν πίεση στο μέτωπο και προχωρούν σταδιακά», τόνισε ο Zelensky

Ο Ουκρανός πρόεδρος απαίτησε όπλα από τους Ευρωπαίους ηγέτες: πυρομαχικά, εξοπλισμό, drones, «τα πάντα για να κρατήσει το μέτωπο».

Επιπλέον, ο Zelensky επέκρινε τις χώρες της ΕΕ λόγω καθυστερήσεων στην παράδοση των βλημάτων πυροβολικού που είχε υποσχεθεί η ΕΕ στην Ουκρανία.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε δει ακόμη τα εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τα οποία συζητήσαμε τόσο πολύ», τόνισε ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου.

Νωρίτερα, η βρετανική εφημερίδα Times τόνιζε ότι η δυσμενής κατάσταση στο πεδίο της μάχης για την Ουκρανία αναγκάζει τη Δύση να προετοιμαστεί για μια «καταστροφική ήττα» των ουκρανικών δυνάμεων, οι οποίες στερούνται όπλων και πυρομαχικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία πιστεύει ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία παρεμβαίνουν στη διευθέτηση, εμπλέκουν άμεσα τις χώρες του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση και «παίζουν με τη φωτιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.