ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βασίλης Γκουρούσης: «Από τη φυλακή βγήκα πιο δυνατός, είναι ένα τεράστιο σχολείο»

Είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη των 5 εκατομμυρίων ευρώ από θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό

Βασίλης Γκουρούσης: «Από τη φυλακή βγήκα πιο δυνατός, είναι ένα τεράστιο σχολείο»

Ο Βασίλης Γκουρούσης, προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη των 5 εκατομμυρίων ευρώ από θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό και παρέμεινε 14 μήνες στη φυλακή.

«Βγήκα να πάρω γιαούρτια και ξαφνικά βρέθηκα στα Τρίκαλα»

«Βγήκα να πάρω γιαούρτια και ξαφνικά βρέθηκα στα Τρίκαλα. Ζούσα εκεί μέσα και έλεγα ότι θα ξυπνήσω. Περάσαν οι μήνες, βγήκαν τα αποτελέσματα ευτυχώς.

Καταστράφηκε η οικογένειά μου από αυτό. Επικοινωνήσαμε με την Τέτα, γιατί να μην επικοινωνήσουμε; Αυτή τη στιγμή έχω σοβαρό πρόβλημα με τον πατέρα μου. Μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Αυτό και τα παιδιά μου που τα στερήθηκα» είπε αρχικά.

«Για τα προσωπικά θα μιλήσουμε όταν τελειώσει αυτός ο βραχνάς. Έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη φυλακή βγήκα πιο δυνατός, είναι ένα τεράστιο σχολείο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι συνθήκες ζεις ειδικά τις πρώτες μέρες» συμπλήρωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.