ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έρχονται έξι νέες συλλήψεις – Ανάμεσά τους ένας οδοντίατρος

Η μητέρα της ανήλικης αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για δεύτερη φορά

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έρχονται έξι νέες συλλήψεις – Ανάμεσά τους ένας οδοντίατρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν έξι νέες συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού μετά και τη νέα κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που βιαζόταν επανειλημμένα έναντι χρηματικής αμοιβής σε ραντεβού που της έκλεινε ο κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος.

H κατάθεση του 12χρονου παιδιού στις αρχές Φεβρουαρίου σηματοδότησε νέο γύρο συλλήψεων, με αποτέλεσμα πέντε άνδρες να συλληφθούν, ανάμεσά τους και ένας 65χρονος δερματολόγος που βίαζε το παιδί στο ιατρείο του.

Μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι τέσσερις από τους πέντε προφυλακίστηκαν, ενώ ο πέμπτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με το Mega, τουλάχιστον άλλοι έξι άνδρες, μεταξύ των οποίων, και ένας οδοντίατρος αναγνωρίστηκαν από το παιδί, και σύντομα θα περάσουν κι αυτοί το «κατώφλι» της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Μάλιστα, κατά το ίδιο ρεπορτάζ ένας από αυτούς που αναμένεται να συλληφθούν, έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα το παιδί συνήθιζε να παίζει στην πλατεία της περιοχής.

Νέο αίτημα αποφυλάκισης για τη μητέρα

Το επόμενο διάστημα, η μητέρα της 12χρονης η οποία είναι προφυλακισμένη για την κατηγορία της μαστροπείας αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για δεύτερη φορά.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε να διαφύγει η μητέρα στο εξωτερικό, ούτε να διαπράξει νέα αδικήματα, ίσα ίσα θα πρέπει αυτή η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη να πάει στα παιδιά της. Και η 12χρονη να σας πληροφορήσω ότι συνέχεια ζητάει τη μητέρα της και σε καμία κατάθεση της δεν έχει προκύψει το παραμικρό», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Τέλος, σημειώνεται πως το κορίτσι συνάντησε την μητέρα του έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται. Αξίζει να σημειωθεί, πως το παιδί από την πρώτη στιγμή αναφέρει πως η μητέρα του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.