ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η συντριβή της ουκρανικής επίθεσης στο Davydov Brod στην Χερσώνα

Οι δυνάμεις του Κιέβου όμως προέλασαν βαθιά στην δυτική όχθη του Δνείπερου & οι ρωσικές ενισχύσεις αργούν να αναπτυχθούν

Βίντεο: Η συντριβή της ουκρανικής επίθεσης στο Davydov Brod στην Χερσώνα

Βίντεο από την χθεσινή αναχαίτιση της ουκρανικής επίθεσης στο Davydov Brod κοντά στον ποταμό Ingulets και στο Pravdino δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

Η ουκρανική φάλαγγα καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τις ρωσικές δυνάμεις και το ρωσικό Πυροβολικό αποδείχτηκε αποτελεσματικό καταστρέφοντας δεκάδες ουκρανικά οχήματα και προκαλώντας μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

https://twitter.com/Ukraine66251776/status/1576562966593314816

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου για τους Ρώσους στην δεύτερη επίθεση που πραγματοποίησαν οι Ουκρανοί στην δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου και οι ρωσικές γραμμές άμυνας κατέρρευσαν χάνοντας την Kreshchenivka και αναγκάστηκαν να αναδιαταχτούν στο Dudchany.

Οι Ρώσοι ακόμα δεν έχουν αναπτύξει το κυρίως τμήμα των μεγάλων ενισχύσεων των 300.000 ανδρών που ανήγγειλε προ δέκα ημερών ο πρόεδρος Πούτιν.

Μέχρι να γίνει αυτό και να ενσωματωθούν πλήρως στα μέτωπα Χαρκόβου, Ντόνμπας και Χερσώνας, όλα είναι ανοιχτά για τους Ουκρανούς να αποκομίσουν περισσότερα εδαφικά κέρδη καθώς οι αριθμοί είναι συντριπτικά υπέρ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.