ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Οι Ρώσοι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους Αρμένιους του Αρτσάχ

«Για την εισβολή των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η Δύση δεν έκανε τίποτα»

Βίντεο: Οι Ρώσοι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους Αρμένιους του Αρτσάχ

Οι Αρμένιοι θεωρούν καθοριστική την ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρουν οι Ρώσοι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ρωσικά ειρηνευτικά στρατεύματα οργάνωσαν την παράδοση και τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό του Αρτσάχ. Οι εικόνες με τα στρατιωτικά οχήματα μέσα από τους δύσβατούς δρόμους της μαρτυρικής επαρχίας της Αρμενίας, κόβουν την ανάσα.

Σε μια ανθρωπιστική επιχείρηση, οι Ρώσοι στρατιώτες παρείχαν ρούχα, παιδικά παιχνίδια, φάρμακα και πακέτα τροφίμων τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Η Αρμενία έχει καταγγείλει την διεθνή κοινότητα για διγλωσσία και επιλεκτική εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, έχοντας στείλει μάλιστα μαχητικά αεροσκάφη και πληρώματα για να ενισχύσουν τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία. Το Αζερμπαϊτζάν σε μία δολοφονική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε 5000 άτομα, εξεδίωξε εκατοντάδες χιλιάδες Αρμένιους από τις πατρογονικές τους εστίες. Εκεί όμως δεν υπήρξε ούτε μία ακύρωση από την διεθνή κοινότητα κατά του δικτάτορα Αλίεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.