
Oι Ουκρανοί προσπαθούν να αντισταθούν στο Tσάσιβ Γιαρ πλήττοντας Ρώσους στρατιώτες με FPV κατά την διάρκεια της νύχτας κάνοντας χρήση θερμικής απεικόνισης.
‼️ ⚠️🇺🇦🇷🇺 NEW FOOTAGE : Ukrainian 427th #RAROG UAV Regiment conducts night strikes in the Chasiv Yar direction using thermal FPV drones. #Russia #Ukraine #FPV #NightOperation pic.twitter.com/SaJkrvUYHP
— WarLiveFeed (@WarLiveFeed) February 10, 2025
Τα FPV είναι ένας εκ των βασικότερων λόγων για τους οποίους οι Ρώσοι εδώ και ενάμιση χρόνο τουλάχιστον καθιέρωσαν τις επιθέσεις ομάδων αποτελούμενες το πολύ από πέντε στρατιώτες.
Για να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες από τα ουκρανικά FPV. To αντίστοιχο δεν συμβαίνει όμως με τους Ουκρανούς οι οποίοι είναι πολλές φορές συγκεντρωμένοι σε διάφορα σημεία της αμυντικής διάταξης λόγω των οχυρώσεων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.