ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βίντεο: Συγκλονιστικές εικόνες από την προσευχή των Ρώσων Ορθοδόξων μαχητών πριν την τελική έφοδο στην Αβντίιβκα

Η πίστη είναι το παν για τους Ρώσους πολεμιστές

Βίντεο: Συγκλονιστικές εικόνες από την προσευχή των Ρώσων Ορθοδόξων μαχητών πριν την τελική έφοδο στην Αβντίιβκα

Η μάχη της Αβντίιβκα βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της και συγκλονίζει η εικόνα με τους Ρώσους μαχητές να προσεύχονται πριν εισέλθουν στους δρόμους της πόλης για να εκκαθαρίσουν τις κεντρικές συνοικίες.

Παρόμοιες σκηνές είχαν διαδραματιστεί κατά την εφόρμηση των Ρώσων στο Χρόμοβι στο Μπάκχμουτ πριν από δύο μήνες.

Η πίστη είναι το παν για έναν πολεμιστή που θεωρεί πως μάχεται για τον σωστό σκοπό και ειδικά για τους Ρώσους που θεωρούν την Ορθοδοξία ως το βασικότερο συστατικό του έθνους τους.

Ακόμα και επί Σοβιετικής Ένωσης στον Β’ ΠΠ, όταν ο Ιωσήφ Στάλιν κατάλαβε ότι το ηθικό των στρατιωτών δεν ανυψώνεται με έννοιες όπως «η Επανάσταση» και «ο Σοσιαλισμός», αλλά με έννοιες όπως η «Μητέρα Πατρίδα» και η «Ορθοδοξία», επανέφερε στα μέτωπα τους Ορθόδοξους ιερείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ρώσοι πιστεύουν και θεωρούν πως τα εδάφη στα οποία μάχονται είναι ρωσικά και ότι τελούσαν και τελούν υπό ουκρανική κατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.