Μια ξεχωριστή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.
Η ίδια έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΛΥΚΟΙ» του Ντίνου Σπυρόπουλου, στο Μικρό Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί ο πρώην σύζυγός της, Απόστολος Γκλέτσος.

Ωστόσο, τα βλέμματα δεν συγκέντρωσε μόνο η παρουσία της στην παράσταση. Η 48χρονη συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Θύμιο Φράγκο, με τον οποίο πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη κοινή δημόσια εμφάνισή της, έπειτα από περίπου δυόμισι χρόνια σχέσης.
Ο Θύμιος Φράγκος είναι δικηγόρος, ενώ το ζευγάρι συγκατοικεί. Η Μαρία Ελένη έχει μιλήσει με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τη σχέση τους, τονίζοντας πως μαζί του έχει βρει μια ουσιαστική συντροφικότητα και συναισθηματική ισορροπία.
Η εξομολόγηση για τον νέο της σύντροφο
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» του STAR, είχε περιγράψει με συγκίνηση όσα βιώνει στη σχέση της με τον Θύμιο Φράγκο.
«Βιώνω για πρώτη φορά τον έρωτα, νόμιζα ότι ποτέ δεν θα βρω κάποιον για να πορευτώ ψυχικά. Μετά από τις τρέλες, μου αρέσει ότι δημιουργήσαμε μια σχέση με ουσία.
Ο έρωτας, η αγάπη και η αγκαλιά σε απελευθερώνουν, είναι τεράστια θεραπεία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο σύντομος γάμος με τον Απόστολο Γκλέτσο
Η παρουσία της στην πρεμιέρα είχε και μια ιδιαίτερη διάσταση, καθώς με τον Απόστολο Γκλέτσο είχαν παντρευτεί τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη. Εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος περίπου 30, ενώ ο γάμος τους κράτησε μόλις 17 ημέρες.
Χρόνια αργότερα, η Μαρία Ελένη είχε μιλήσει ανοιχτά για εκείνη την περίοδο της ζωής της, αποκαλύπτοντας ότι την ημέρα του γάμου είχε κάνει χρήση αλκοόλ και κοκαΐνης. Όπως είχε εξηγήσει, η απόφαση να παντρευτεί δεν συνδεόταν με την πραγματική συναισθηματική της κατάσταση, ενώ μετά τον γάμο συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν έτοιμη για αυτή την κοινή πορεία.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.