ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βόλος: Από την Αθήνα είχαν προμηθευτεί έναντι 14 ευρώ έκαστο τα πλαστά 50άρικα οι δύο νεαροί παραχαράκτες

Ο ένας συλληφθείς είναι άνεργος και ο άλλος είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα μικρής κατηγορίας

Βόλος: Από την Αθήνα είχαν προμηθευτεί έναντι 14 ευρώ έκαστο τα πλαστά 50άρικα οι δύο νεαροί παραχαράκτες

Η Ασφάλεια Βόλου ενημέρωσε την αντίστοιχη της Αθήνας για την σύλληψη των δύο νεαρών που ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, καθώς οι παραχαράκτες αποκάλυψαν ότι τα είχαν αγοράσει στην πρωτεύουσα από έναν Σενεγαλέζο, πληρώνοντας 14 ευρώ για το καθένα.

Οι ηλικίας 21 και 22 χρόνων δράστες, που ο ένας είναι άνεργος και ο άλλος ποδοσφαιριστής σε ομάδα μικρής κατηγορίας, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και ισχυρίστηκαν ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τους οδήγησαν στην χρήση των πλαστών χαρτονομισμάτων, ζητώντας παράλληλα συγνώμη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εξαπάτησαν 15 καταστηματάρχες στην Μαγνησία, όπου βρίσκονταν από την περασμένη Παρασκευή για να περάσουν το τριήμερο.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη μιας καφετέριας στον Άνω Βόλο, που αντιλήφθηκε ότι το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του έδωσαν για να πληρώσουν ήταν πλαστό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο νεαρούς, τους ακινητοποίησαν και βρήκαν στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen ιδιοκτησίας του ενός το οποίο κατασχέθηκε, 1.450 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και 1.040 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.

Όπως αποκαλύφθηκε, το βράδυ του Σαββάτου είχαν πληρώσει με δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε άλλα δυο καταστήματα της πόλης, ενώ είχαν επισκεφθεί και ένα χωριό στο ανατολικό Πήλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.