Χαλκιδική: 19χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού ενώ ήταν μόνη σε παραλία

«Είναι σοκαρισμένη» λέει η μητέρα της 19χρονης

Χαλκιδική: 19χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού ενώ ήταν μόνη σε παραλία

Μια 19χρονη, κατήγγειλε σήμερα Δευτέρα, πως έπεσε θύμα βιασμού στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Αυτή τη στιγμή η νεαρή κοπέλα που βρίσκεται σε σοκ, μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Σάνη, το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της.

Συγκεκριμένα πήγε σε μια παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar. Εκεί έζησε έναν εφιάλτη, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος που την βρήκε μόνη στην παραλία.

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δηλώνει η μητέρα της 19χρονης στο makthes.gr.

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική.

«Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

Οι αρχές έδρασαν με γρήγορα αντανακλαστικά και χωρίς να χάσουν χρόνο επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της έχουν κρατηθεί για να εξεταστούν για αποτυπώματα.

«Ακολουθούμε το περιπολικό και εμείς και πάμε τώρα για την ιατροδικαστική εξέταση» λέει η μητέρα της.

Πληροφορίες για τον δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του άντρα που καταγγέλλει η 19χρονη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται άντρας που είναι κατάδικος και κρατείται στις Φυλακές Κασσάνδρας, αλλά σήμερα φέρεται να είχε άδεια.

Οι έρευνες των αρχών όμως ακόμα είναι σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.