Χαλκιδική: Επιβεβαιώθηκε ιατροδικαστικά ο βιασμός της 19χρονης σε παραλία – Συνελήφθη ο 56χρονος αλλοδαπός

Ο βιασμός σημειώθηκε σε απόμερο σημείο παραλίας στην Κασσάνδρα

Χαλκιδική: Επιβεβαιώθηκε ιατροδικαστικά ο βιασμός της 19χρονης σε παραλία – Συνελήφθη ο 56χρονος αλλοδαπός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού που έκανε μια 19χρονη Χαλκιδική μετά τη σύλληψη του 56χρονου που κατηγορείται για την πράξη.

Ο βιασμός της 19χρονης σημειώθηκε σε απόμερο σημείο παραλίας στην Κασσάνδρα, με την άτυχη κοπέλα να προχωρά σε καταγγελία στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, ύστερα από εξέταση που έγινε στην 19χρονη χθες αργά το απόγευμα προέκυψε και ιατροδικαστικά πως έχει τελεστεί βιασμός σε βάρος της, όπως η ίδια κατήγγειλε νωρίτερα την ίδια ημέρα στο ΑΤ Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βιασμός σημειώθηκε σε απόμερο σημείο, πίσω από έναν βράχο, στην παραλία Κύψα, ανάμεσα σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και σε δημοφιλές beach bar.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή της στο πρόσωπο ενός 56χρονου, αλλοδαπού τροφίμου των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού υπεβλήθη σε λήψη DNA στο ΑΤ Κασσάνδρας. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες από το σωφρονιστικό κατάστημα, αρνείται τις κατηγορίες και συμφώνησε στη χορήγηση DNA ώστε, όπως ισχυρίζεται, να αποδειχθεί ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον βιασμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από τους αστυνομικούς να του πάρουν όλα τα ρούχα ώστε να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται.

Ο 56χρονος φέρεται να μη βρισκόταν σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές τη στιγμή που τελέστηκε το περιστατικό, αλλά να βρισκόταν στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου τελέστηκε ο βιασμός.

Εκεί, φέρεται να εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες -στο πλαίσιο έκτισης της ποινής του- υπό την επιτήρηση σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την ΕΛΑΣ ενώ σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ασελγείς πράξεις. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.