ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκιδική: Σπείρα ξήλωσε 67 φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλεκτρονικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 35.000 ευρώ

Οι πέντε δράστες χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων ένα φορτηγό

Χαλκιδική: Σπείρα ξήλωσε 67 φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλεκτρονικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 35.000 ευρώ

Τα μέλη μιας σπείρας, φαίνεται πως ήθελαν να στήσουν δική τους επιχείρηση καθώς ξήλωσαν 67 φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλεκτρονικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 35.000 ευρώ από την περιοχή της Καλλιθέας στην Χαλκιδική και τα έκρυψαν σε ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή του Πενταλόφου Θεσσαλονίκης.

Οι πέντε δράστες χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων ένα φορτηγό που έκλεψαν από την περιοχή των Συκεών στην Θεσσαλονίκη.

Όμως, κάμερες κατέγραψαν το δρομολόγιο του φορτηγού και τα κλεμμένα φωτοβολταϊκά βρέθηκαν κρυμμένα στο αγροτεμάχιο και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν ως έναν από τους δράστες έναν 43χρονο Έλληνα και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος του και σε βάρος των τεσσάρων συνεργών του για κλοπές, απείθεια και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.