ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκιδική: Στο χειρουργείο ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του στη Στρατονίκη

Η θεία του δράστη ειδοποίησε την αστυνομία

Χαλκιδική: Στο χειρουργείο ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του στη Στρατονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει τόσο στην τοπική κοινωνία της Στρατονίκης στην Χαλκιδική, η δολοφονία μιας 36χρονης γυναίκας από τον 39χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού της οικογένειας ενώ το μεγαλύτερο παιδί τους έλειπε από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 8χρονο αγοράκι, που τραυματίστηκε στο φονικό, φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στους σορούς των γονιών του παιδιού.

Η θεία του δράστη ειδοποίησε την αστυνομία

Η γυναίκα, καταγόταν από την Ιερισσό, ενώ ο δράστης ήταν από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν και ήταν εργάτης σε μεταλλουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σορό της 36χρονης και του δράστη, εντόπισε η θεία του 39χρονου και ειδοποίησε την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.