ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Χανιά: «Έφυγε» από τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κίσσαμο

Από χθες οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής του λειτουργίας

Χανιά: «Έφυγε» από τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κίσσαμο

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Μαΐου, το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κίσσαμο Χανίων.

Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα έγιναν την Τρίτη 16 Μαΐου σε χωριό της Κισσάμου όταν ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο οι γονείς όσο και η οικογένεια της μικρής βρίσκονταν σε σοκ από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.