ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Επιδειξίας προσέγγισε παρέα 12χρονων κοριτσιών – Τους φώναζε «ελάτε να δείτε»

Τράπηκε σε φυγή όταν τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν

Χανιά: Επιδειξίας προσέγγισε παρέα 12χρονων κοριτσιών – Τους φώναζε «ελάτε να δείτε»

Στιγμές που θα τις θυμάται για αρκετό καιρό βίωσε παρέα 12χρονων κοριτσιών σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά όταν κατά την αναχώρησή τους από απογευματινή δραστηριότητα στην περιοχή του Ταυρωνίτη, έπεσαν θύματα παρενόχλησης από άγνωστο επιδειξία.

To περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές από τον πατέρα του ενός κοριτσιού, ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Σύμφωνα με τις διηγήσεις των κοριτσιών, ο άγνωστος, αφού κατέβασε το παντελόνι του και στη συνέχεια τους φώναζε «ελάτε να δείτε», στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή όταν εκείνες άρχισαν να ουρλιάζουν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από διπλή μαρτυρία ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος κατέθεσε έγγραφη αναφορά στο Α.Τ. Γερανίου ζητώντας να διερευνηθεί το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε ο ίδιος, ζητήθηκε να υπάρξει περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή ειδικά κατά τις ώρες που μετακινούνται οι μαθητές από και προς το σχολείο και τις δραστηριότητες, στο μέτρο πάντα του δυνατού καθώς οι αστυνομικές υπηρεσίες στην περιοχή ειδικότερα και στην επαρχία γενικότερα, υποφέρουν από την υποστελέχωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.