ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Στον εισαγγελέα ο 26χρονος που επιτέθηκε στη γυναίκα του και πήρε το μωρό τους

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές ημέρες όταν το παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε να έχει ομηρικούς καυγάδες

Χανιά: Στον εισαγγελέα ο 26χρονος που επιτέθηκε στη γυναίκα του και πήρε το μωρό τους

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου ο 26χρονος άνδρας που επιτέθηκε στην σύζυγό του και πήρε το μωρό τους από το σπίτι στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές ημέρες όταν το παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε να έχει ομηρικούς καυγάδες για διάφορους λόγους.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο ο 26χρονος όσο και η 23χρονη πήγαιναν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεταν εις βάρος του άλλο μηνύσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν καθώς ένας νέος άγριος καυγάς κατέληξε σε επίθεση με τον 26χρονο να χτυπάει την 23χρονη μπροστά στο 14μηνο βρέφος τους.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος φέρεται να πήρε το παιδί και να έφυγε ενώ λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε αφήνοντας το παιδί στη μητέρα του.

Η 23χρονη που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα κατέθεσε νέα καταγγελία σε βάρος του συζύγου της με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα με τη δικογραφία σε βάρος του να κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και αρπαγή ανηλίκου.

Ο 26χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.