ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χανιά: Ζευγάρι πήρε ταξί γιατί είχε καταναλώσει αλκοόλ & κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω τροχαίου (φώτο)

Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής στους δρόμους των Χανίων

Χανιά: Ζευγάρι πήρε ταξί γιατί είχε καταναλώσει αλκοόλ & κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω τροχαίου (φώτο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής ένα ζευγάρι στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε βγει να διασκεδάσει σε νυκτερινό μαγαζί και καθώς είχαν πιει αρκετά, αποφάσισαν ότι θα ήταν σωστό να μη γυρίσουν σπίτι με τη μηχανή, αλλά να πάρουν ταξί για να μην κινδυνεύσουν στον δρόμο.

Έτσι κάλεσαν ταξί, επιβιβάστηκαν και φτάνοντας στα Λενταριανά, σε μια από τις διασταυρώσεις, ένα άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και το ζευγάρι, και ο ταξιτζής!

Οι τραυματισμοί, ευτυχώς, δεν αποδείχθηκαν σοβαροί αλλά το ζευγάρι και ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων με μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ο νεαρός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν κινδύνεψε. Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνεται ότι ο σύζυγος αποκόμισε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ η σύζυγος έχει έναν μεγάλο μώλωπα στο μάτι και στο μέτωπο.

Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής στους δρόμους των Χανίων

Ο παθών κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, ανέφερε ότι ήταν κάτι που με τίποτα δεν περίμενε:

«Εμείς πήγαμε να κάνουμε το σωστό, είχα σκεφτεί ότι δεν έπρεπε να οδηγήσω γιατί είχαμε πιει. Αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχουμε αυτή την κατάληξη. Τι θα γίνει με τα νέα παιδιά, τι θα γίνει με ανεύθυνους οδηγούς; Και που μιλάμε τώρα είναι τύχη», είπε, ο άνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.