ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χίος: Βρέθηκαν τα κοσμήματα μεγάλης αξίας που είχαν κλαπεί από σπίτι – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (φώτο)

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής

Χίος: Βρέθηκαν τα κοσμήματα μεγάλης αξίας που είχαν κλαπεί από σπίτι – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (φώτο)

Έπειτα από συστηματική έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνίασε η κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας από ένα σπίτι στη Χίο που έγινε μέσα στο διάστημα των τελευταίων πέντε ημερών, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο εσωτερικό του σπιτιού παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, είχε ερευνήσει εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια από τα οποία άρπαξε κοσμήματα και διάφορα άλλα τιμαλφή που η αξία τους υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί.

xios-kosmimata-diarriksi

Ωστόσο, τα ευρήματα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στο σπίτι του το σύνολο των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.