ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΥΠΑΜ Σερβίας: Η αυξάνουμε στις 5.000 από 1.500 τις ειδικές δυνάμεις

Ανακοινώσεις στον απόηχο της Μιτρόβιτσας

ΥΠΑΜ Σερβίας: Η αυξάνουμε στις 5.000 από 1.500 τις ειδικές δυνάμεις

Ο υπουργός Άμυνας Μίλος Βούτσεβιτς δήλωσε ότι ο σερβικός στρατός έχει μεγάλα σχέδια για το επόμενο έτος και αφορά τον αριθμό των ειδικά εκπαιδευμένων στρατιωτών.

Ο υπουργός Άμυνας Μίλος Βούτσεβιτς δήλωσε ότι χθες το βράδυ, αυτός και ο στρατηγός Μοϊσίλοβιτς, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Σερβίας, έλαβαν καθήκον, εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως αρχιστράτηγος, έως τα τέλη του 2023 , αύξηση του αριθμού των μελών των ειδικών μονάδων του Σερβικού Στρατού, όσων δηλαδή θα λάβουν ειδική εκπαίδευση, από 1.500 σε 5.000.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σερβικός Στρατός θα έχει 5.000 άριστα εκπαιδευμένους και προετοιμασμένους στρατιώτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς που έχουν ολοκληρώσει την πιο σύγχρονη, σύγχρονη, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, που διαθέτουν τα πιο σύγχρονα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό και που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα, να εκτελέσουν οποιοδήποτε έργο ανά πάσα στιγμή και σε κάθε μέρος της επικράτειάς μας.

Αυτοί οι 5.000 στρατιώτες θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτοί οι 5.000 ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες του Σερβικού Στρατού θα είναι η πιο δυνατή γροθιά που θα συντρίψει τις κακές επιθυμίες και τους στόχους όσων δεν συμπαθούν τη χώρα μας και θέλουν να βλάψουν τον λαό και τους πολίτες μας. Τόσο ο Σερβικός Στρατός όσο και ο Το Υπουργείο Άμυνας θα εκπληρώσει το καθήκον που μας έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και μέχρι το τέλος του 2023 θα έχουμε πολύ καλύτερα αμειβόμενα μέλη αυτών των ειδικών μονάδων, που θα είναι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένα, ακόμα καλύτερα εκπαιδευμένα, ώστε να είναι πάντα μέχρι το καθήκον της προστασίας της σερβικής πατρίδας τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.