ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΥΦΕΘΑ: Τίμησε πιλότους της ΠΑ που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές του 2007

ΥΦΕΘΑ: Τίμησε πιλότους της ΠΑ που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές του 2007

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, σε επιμνημόσυνη δέηση, στα Νέα Στύρα Ευβοίας, προς τιμήν των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή, το 2007.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Σμηναγός Δημήτριος Στοϊλίδης και ο Υποσμηναγός Ιωάννης Χατζούδης ήταν οι δύο χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL – 415 (CANADAIR), ενώ στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόντες στην τελετή ήταν συγγενείς του ήρωα Υποσμηναγού Χατζούδη, ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιναύαρχος Ευθύμιος Μικρός ΠΝ, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Στυρέων κ. Ιωάννης Γκεμίσης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Υποστράτηγος ε.α. Ευστάθιος Κοτρώνης, καθώς και Σύλλογοι Εθελοντών Δασοπυροσβεστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.